DutchEyeMedia

Over Dutch eye media

Dutch Eye Media is een jong, fris en ambitieus videoproductiebedrijf.
Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën naar beeld. De kracht van Dutch Eye Media is dat wij inzetbaar zijn op diverse vlakken in de Mediawereld. Of het nu gaat om videoclips, documentaires, TV-producties, aftermovies, podcast’s of online content, Dutch Eye Media draagt de zorg voor het maximale resultaat.


Kwaliteit, creativiteit en passie voor het vak staat hoog in het vaandel bij Dutch Eye Media. Wij geloven dat de basis van een professionele videoproductie start met een goed idee en een duidelijke en heldere boodschap die uw doelgroep begrijpt en raakt.

Om dit te realiseren is passie, vakmanschap en creativiteit nodig. Deze ingrediënten staan bij ons op nummer één en is tevens onze succesformule waarmee we al jaren actief zijn in de mediawereld.

waar wij mee werken

Bij Dutch Eye Media zijn we ervan overtuigd dat de Sony line camera’s de beste apparatuur is voor in ons vak. Wij maken daarom gebruik van de Sony FX6 en FX9. Krachtige camera’s met een krachtig beeldkwaliteit, wat zorgt voor krachtige resultaten. Perfect geschikt voor Aftermovies, Videoclips, TV-Producties en documentaires.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!